pondělí 30. května 2016

Zase byla pauza + bude ještě další a delší

UPOZORNĚNÍ - tenhle článek nedává smysl a je naprosto retardovaný! :D

Ahoj,
tak zase jsem dlouho nic nenapsala. Jak už je napsané v nadpisu, zřejmě letošní léto strávím všude jinde než doma (škola/soustředění) a bude hodně málo času a nejspíš i energie na modely. Navíc teď dávám dohromady částku za CMka od Mazla, takže tak. (26.5.)

Zase jsem se dostala do bodu, kdy článek píšu víc dní po sobě. Nedokážu prostě zformulovat svoje myšlenky najednou a ano, beru to jako velký útěk od povinnosti učit se na šílené písemky ještě šílenějších kantorů. Maturita mě čeká až za dva roky, ale poslední dobou mám pocit, jako by si to na nás učitelé testovali a zkoušeli předem, co to udělá s mozkem člověka mladšího osmnácti let. Seminární práce o délce čtyř stran A4 a termín zadaný od neděle do úterý, šílená písemka z literatury na dvacet autorů romantismu a realismu na další den... no prostě blázinec. Do toho jede moje třída na školní výlet, já odjíždím na soustředění, ze soustředění odjíždím dřív na jiné soustředění do zahraničí, ale tentokrát k juniorům... XD Mě z toho asi brzo klepne pepka a budu mít klid. (30.5.)

Jinak o víkendu jsem si jela zaběhnout krásných 11 km Lednicko-Valtickým parkem a dovézt si zlatý kov. Užívala... no vlastně moc neužívala jsem si vedro na jižní Moravě a snažila se dát do kupy seminárku. K focení jsem se taky nedostala, protože vedro bylo už teď prostě příšerné (nevím co budu dělat v létě až tam zase pojedu) a stihla jsem jenom vyvenčit králíka na provizorním vodítku. :D
Budu se snažit něco napsat, ale nevím kdy to bude.
Mějte se Kiwik

Fotky mám, ale jsou už skoro týden staré. :
nějaké kytitimititi


a už nové hříbátko stablemates Duke

druhý stablemates  Joëlle

A miník Talleyrand




3 komentáře:

  1. Moc gratuluji :)!! Je to tam moc pěkné, také jsme tam byli :).
    Já jsem měla také víkend nabitý.. - Můj první biatlonový trénink, Den dětí - vodění koníků. Neděle pouť a výstava. Ale bylo to super :).
    Moc pěkné fotky :3! NÁÁÁDHERNĚ fotíš :3!

    OdpovědětVymazat
  2. No máš to nabité...Jinak modely nejsou všechno a je třeba zážitky jiné než modelové. TO ,že se odmlčíš je škoda, ale chápu to...Jinak fotky jak jinak dokonalé. ;) A k nováčkům gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi tě líto, ale fakt tě obdivuji! Máš tak strašně nabitý program a ani nemáš čas sama na sebe :/. Jsi fakt šikovná, že to zvládáš, až bude po všem, budeš mít určitě radost a budeš na sebe hrdá, jak jsi to všechno pěkně zvládla a určitě ti to dá hodně zkušeností :).

    OdpovědětVymazat