pátek 11. září 2015

Novinky ze světa modelů

Ahojte,
na modely nebyl poslední dobou moc čas. Rozjezd ve škole, trénování na mistrovství republiky ale to by ani tolik nevadilo jako spíš špatné počasí. Jen málo komu se chce v dešti jít ven, lehnout si do mokré trávy s foťákem a fotit. Hezky se udělalo akorát včera (čtvrtek) asi na hodinu a tak jsem vyběhla ven a vzala jsem Trenzalore a Kapitána Jacka. Jenže delší doba bez focení modelů a makra obecně se docela dost projevila a byl použitelný jen zlomek z fotek.




Páteční odpoledne jsem využila k zaběhnutí do Dráčiku podívat se po nějakých nových modelech, ale jak už to u nás bývá měli vyprodáno a nakonec jsem získala jen fríského hřebce na přemal a nové shetlandské hříbátko.


Nového fríského hřebce jsem nakonec vyměnila za sestřina poškrábaného a toho jsem přemalovala pomocí pastelů na špinavého bělouše. Dostal jméno Cascade Illusion.




Pak jsem si vzala do parády shetlandskou klisnu. Nelíbilo se mi její původní zbarvení tak šla do tmavě hnědé a odznaky. Dostala jméno Conakry.

A nokonec jsem se pokusila vylepšit můj výtvor z minulého týdne. I když ne moc zdařile. :D Jménem Calgary
Mějte se Kiwik



5 komentářů:

  1. Ty se začínáš zdokonalovat, ten Frís je krásný jen by to chtělo víc fotek. :P

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ty fotky náhodou moc líbí!:) Opravdu :) gratuluji ti k nováčkům, já teda nemám chuť vůbec fotit :( Ale malovat maluji taky :) moc se mi frísák líbí!:) Je krásný :) Shetlandka se mi taky líbí ten mold mám taky schovaný na CM ael furt nevím co s ním :D a tinkerka je hezká, ale nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou fajne :D
    Takhle z fotky bych Shetlandku považovala spíš za ryzku :D ale má naprosto skvělé zbarvení :3

    OdpovědětVymazat
  4. Wooow... všechna ta CMka vypadají skvěle, ale ten bělouš!! Ten je naprosto úžasný! Vážně wow... a fotky jakbysmet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Náhodou, fotky se ti povedly!
    Ten přemalovaný frís je úplně dokonalý! :3
    Máš krásné stínování :)

    OdpovědětVymazat