pátek 7. října 2016

Tak normálně

Ahoj,
rozhodla jsem se, že budu psát jeden článek za měsíc. K více se stejně nedokopu a když už, tak stejně skončím po první větě a nevím co dál.
Po delší době jsem musela aktualizovat počet koní na ranči a v dohledné době (zřejmě o víkendu) dofotím profilky, které chybí.
A teď něco málo z počtů. Od roku 2007 se náš ranč o rozrostl o hodnou dávku modelů. Nejvíce jich přibylo v roce 2012, kdy jsem měla slabší období a modely byly to jediné co mě bavilo a zajímalo. Momentálně se na našem ranči nachází:
Schleich - 81 (koně, wildlife, psi, kočky a ostatní)
Breyer - 22 (miniwhinnies, stablemates, traditional)
Collecta - 4 (deluxe, klasická)
Peter Stone - 1 (chips)
= 108 modelů

Nejnovější přírůstek je traditional hříbě Creamsicle - myslela jsem, že to bude hřebeček a vybírala jsem jen klučičí jména, takže budu muset hledat znovu :D
Už dlouho po něm - vlastně ní - koukám a stále nebyla ta vhodná chvíle. Až najednou... Bum bác a bylo domluveno. Přišla dokonce i v originální krabici.  Nevím na které, ale na jedné LS se mi strašně líbil její kukuč a prostě mu nešlo odolat. A ta cena... no nádhera.

Dual Rey (Reya)



Collecta Deluxe - hřebec Bolingbroke

A ještě nějaké kytičky :)





4 komentáře:

  1. Je dobré si takhle po čase udělat inventuru :). Ja mam založený sešit, do kterého si píšu, kdy mi jaký model přišel :).
    Moc gratuluji k novému přírůstku! Je krásný!

    Muzu se prosím zeptat, pres jakou internetovou stránku objednavas Collectu?

    Nádherné fotky! Nemám slov :O!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky teď nemám moc času a když, tak se mi chce spíš vyrábět, než psát, takže chápu :)
    Tak to je pěkný počet :D Nováčci jsou krasavci a fotky úžasné :3

    OdpovědětVymazat
  3. No o proti mě jsi žabař s modelama jinak snad když máš méně času neskončíš to by mě mrzelo....Krásně fotíš já se mohu jít zahrabat...Máš tak kolem sebe lepší prostředí na focení....;)

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo, pěkná sbírka :).
    Gratuluji, je vážně pěkný/pěkná! :3

    OdpovědětVymazat